09 Maart 2023

19.00u -
21.00u

Vergeten land - een gesprek met Jeremie Vaneeckhout

Vergeten land - een gesprek met Jeremie Vaneeckhout , Generaal Maczekplein 7, 8700 Tielt

Ik doe mee!
Groen Tielt organiseert een gespreksavond op donderdag 9 maart 2020 om 19u in de Europahal (Belangrijk: ingang achterzijde, aan de kant van het voetbalveld).
Spreker is GROEN Co-Voorzitter Jeremie VANEECKHOUT. Hij zal het hebben over zijn boek “Vergeten land”, dat handelt over de problematiek van de landbouw in Vlaanderen. In het kader van de stikstofproblematiek die de gesprekken in Vlaanderen momenteel beheerst, is het thema zeer actueel.
Groen staat voor een inhoudelijk debat, dat ruimer is dan de stikstofproblematiek alleen, en er alle aspecten bij betrekt van de problemen waarmee onze landbouwers vandaag mee geconfronteerd worden.
Iedereen welkom, inkom gratis. Inschrijven is niet echt verplicht, maar wel fijn. Een gratis welkomstdrankje wordt voorzien.
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.